Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Jarní produkty LELOSI a jak je kombinovat

Abyste mohli trávit kvalitní čas venku, potřebujete také kvalitní, lehké a pohodlné oblečení. Měkké materiály, přiléhavé střihy, správná pružnost a samozřejmě módní nádech, to jsou přednosti, které dnešní móda pro volný čas nabízí. Tento měsíc jsem vybrala několik klíčových kousků LELOSI a zkombinovala je po svém. Volný čas je vzácná chvíle, kdy můžeme odpočívat, relaxovat a užívat si aktivit, které nás naplňují. Móda pro tyto chvíle odráží naši touhu po pohodlí, praktičnosti a vyjádření osobního stylu bez formálních omezení. Od sportovní elegance až po uvolněné kombinace na pláž, na kávu nebo na procházku s kamarádkou - LELOSI v sobě spojuje funkčnost a estetiku, díky čemuž můžeme vypadat dobře a cítit se ještě lépe. Dnes vám tedy ukážu svůj výběr oblečení LELOSI pro pohodové chvíle, ať už jde o víkend v přírodě, posezení s přáteli nebo prostě jen užívání si času doma (zjistila jsem, že mají opravdu šíleně měkká pyžama!).

VZDUŠNÉ LETNÍ KALHOTY a KRAJKOVÁ KOŠILKA

Tyto kalhoty jsou velmi zvláštní, protože jsou po stranách rozevřené, což umožňuje snadný pohyb a svěžest, zejména v létě, kdy jsou dny šíleně horké. Zkombinovala jsem je s mimořádně měkkým a pohodlným krajkovým topem (který je vlastně spodní košilkou) v béžové barvě. Přidala jsem kardigan a zachovala přírodní tóny, které miluji.

Znáte Skorty?

Zajímavý kousek, který kombinuje vypasované legíny a krátkou sukni. Skort je hybridní kousek, který zepředu vypadá jako sukně, ale pod ní má zabudované legíny, které poskytují větší pohodlí a praktičnost. Oblíbený je hlavně díky své univerzálnosti a použitelnosti, nabízí větší volnost pohybu než klasická sukně a zároveň si zachovává velmi pohodlný pocit.

Capri legíny

Tak pohodlné, že bych je nechtěla sundat... Opravdu měkké, pružné a velmi příjemné na kůži. S tmavě modrou a bílými barvami nemůžete udělat chybu, takže jsem přidala volánkový top padající dolů z ramen pro hravý vzhled. Tentokrát jsem si vzala uzavřené espadrilky, ale je to kombinace, kterou lze nosit i s nízkými sandály nebo sportovní obuví.

Must-Have: Černé plavky

U LELOSI najdete bohatý výběr plavek (tady jsou vrchní díly a tady spodní díly), ale já jsem si vybrala úplně jednoduché, černé, vyztužené, se spodním dílem zavazovaným na bocích. Protože se vždy oblékám do barevného oblečení, tentokrát jsem chtěla něco černého a jednoduchého. Sluneční brýle (tento model je opravdu top!) a super funkční osuškas kapsou na zip na zádech jsou nezbytnou výbavou - když jdete do vody, můžete si do něj uložit telefon nebo peníze.

Pyžama

Tahle tyrkysová barva mě přímo volala! Měkké a pohodlné pyžamo je tak krásné, že se může rychle stát nejoblíbenějším kouskem na nošení doma a pro všechny ty chvíle, kdy chceme být v pohodlí, uvolnění a ve společnosti té nejlepší knihy. Líbí se mi také, že má dlouhé rukávy, protože mi v noci rychle bývá zima a tento materiál je pro mě jako stvořený!

Na stránkách LELOSI toho samozřejmě najdete mnohem více!

Připravila: Lorella Flego