Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

LELOSI A ''GONI PONY'': Jízda LELOSI na Vršič

Místo konání bylo plné úžasné energie! Fotograf: RED BULL GONI PONY © Jure Makovec

I přes rozmarné počasí se sešla velmi pestrá a různorodá skupina, aby si užila báječnou atmosféru na jubilejním 10. ročníku retro svátku Goni Pony. Milovníci kol Pony se opět vydali na jubilejní ročník po vršických serpentinách a soutěžili, kdo překoná svůj jedinečný styl i sám sebe. V pestrých výpravách jsme se také vydali na vrchol Vršiče, na jeden z nejatraktivnějších cyklistických závodů ve Slovinsku, kde jsme museli překonat 24 pověstných serpentin a 800 výškových metrů... Samozřejmě v oblečení LELOSI! Jak bychom si to mohli nechat ujít?

Protože se dobrá slova rychle šíří, letošní jubilejní ročník přilákal největší počet cyklistických nadšenců v historii. U stánku LELOSI, kde si mohli zblízka prohlédnout naši nejnovější letní kolekci, jsme se vmísili mezi jezdce i jejich fanoušky. Uspořádali jsme také velmi zábavnou soutěž. Účastníci museli pomocí mistrovských triků zdolat nejvyšší slovinský průsmyk na legendárním dvacetipalcovém kole Pony. A na závěr jsme s potěšením rozdali 10 skvělých cen, včetně SUPu a WindSUPu.

Soutěžící obdrželi cyklistické čepice LELOSI - byla to láska na první pohled! Fotograf: RED BULL GONI PONY © Jure Makovec

Jaké jsou naše dojmy? Úžasné! Perfektní závod, skvělí lidé a fakt, že potisky na legínách nikdy nevyjdou z módy! Děvčata a kluci z LELOSI se už nemohou dočkat, až se příští rok na kopec vrátí. A děkujeme všem, kteří se zastavili u našeho stánku a sdíleli s námi dobrou náladu i dál do světa!

To jsme my! Tým LELOSI! Fotograf: Tým LELOSI

Připravila: Jerneja Duhovnik