Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Lelosi: Volnočasová móda pro moderní životní styl

V posledních letech došlo v módním průmyslu k významnému posunu, a to v souvislosti s nástupem módy pro volný čas. Tento trend odráží rostoucí touhu po oděvech, v nichž se hladce snoubí styl a pohodlí a které uspokojují potřeby osob vedoucích aktivní a rozmanitý životní styl. Mezi značky, které jsou v čele tohoto směru, patří Lelosi, jméno, které je synonymem kvality, inovací a závazku oslavovat módu pro volný čas. Pryč jsou doby, kdy móda znamenala pouze oblékání, které má udělat dojem. Dnes lidé vyhledávají oblečení, které nejen dobře vypadá, ale také se v něm dobře cítí a doplňuje jejich každodenní aktivity. Tento posun v chování spotřebitelů dal vzniknout módě pro volný čas, kategorii, která zahrnuje univerzální a pohodlné oblečení vhodné na různé volnočasové aktivity a příležitostné výlety.

V čele této módní revoluce stojí značka Lelosi, která se rychle stala majákem stylu a funkčnosti. Značka Lelosi byla založena na principu spojení módy a volného času a nabízí širokou škálu oděvů navržených tak, aby splňovaly požadavky moderního života. Každý oděv z kolekce Lelosi vyzařuje nenucenou eleganci a pohodlí, od tepláků uvolněného střihu přes příjemné úplety až po stylové kousky pro volný čas. Jak asi víte, miluji tu nejelegantnější část módy, takže pro mě bylo opravdu výzvou vybrat některé oděvy od Lelosi a vdechnout jim nový život po svém. Z výsledku mám velkou radost a dělím se o něj s vámi.

Květinový top

V kombinaci s bouclé sakem Chanel a kalhotami s vysokým pasem se zcela změní. Líbí se mi, že jsem ho změnila pomocí poměrně elegantní kombinace. A květy tohoto odstínu jsou opravdu krásné.

Tvarování těla

Aby se úplně nezakrývalo, protože je vlastně krásné! Není vůbec průhledné, působí jako top s midi puntíkovanou sukní, nadčasový kousek míru, a k tomu černé sako. Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších stylů.

Tmavě modré kalhoty

Velmi jemná látka a okamžitě mi připomněla námořnický styl. Proto jsem se rozhodla zkombinovat je s proužkem a teniskami, jako na dovolené. V tomto případě byly tenisky opravdu potřeba.

Těsné džíny

V krajkovém topu a bílém blejzru dostávají upnuté džíny nový rozměr. Na těchto elastických džínách, které jsou navíc velmi pohodlné, se mi líbil opravdu neotřelý potisk.

Minisukně

Pro jednoduchý vzhled jsem ji zkombinovala s hedvábnou košilí. Na nohou mám roztomilé balerínky. Džínová minisukně, stejně jako midi sukně, je kousek, který je třeba mít vždy po ruce, zejména v létě. Tento model je super elastický a velmi pohodlný.

Černé legíny

Tohle je moje velmi osobní interpretace stylu etno chic. Černé legíny jsou opravdu měkké a pohodlné, ale chtěla jsem je přeměnit na něco speciálního. Přidala jsem tedy hedvábnou, béžovou košili, kimono s třásněmi a baleríny. Tento look se mi opravdu líbí, byl pro mě tak překvapivě krásný!

Jak se móda stále vyvíjí, jedno je jasné: volnočasové oblečení tu zůstane. Díky svému zaměření na pohodlí, všestrannost a styl se volnočasová móda stala základem moderního šatníku, který přesahuje věk, pohlaví i životní styl. A v čele tohoto vývoje stojí značka Lelosi, která pokračuje v redefinování módy pro volný čas pro současného spotřebitele. V době, kdy přijímáme měnící se módní prostředí, je jisté jedno: u značky Lelosi jdou pohodlí a styl ruku v ruce a zajišťují, že každý okamžik, ať už v práci nebo při zábavě, je stylovou záležitostí.

Připravila: Lorella Flego