Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Nebeské pohodlí krátkých legín LELOSI: průvodce stylem a příležitostmi

Krátké legíny LELOSI si zamilujete.

Léto je čas, kdy můžete svému stylu dodat nádech svěžesti a pohodlí a zároveň si zachovat eleganci a praktičnost. Krátké legíny jsou ideálním kouskem oblečení pro teplé období, protože je lze kombinovat s různými topy. Představíme vám různé modely (Klasické bermudy, Bermuda Silhouette, Bermuda Move a Shorts) a jak je nosit při různých příležitostech.

Proč si vybrat LELOSI krátké legíny?

Krátké legíny LELOSI jsou známé svou kvalitou, pohodlím a stylem. Ať už hledáte něco na sportovní aktivity, chvíle odpočinku u kávy s přáteli, nebo třeba elegantní outfit na poznávání měst, tyto legíny jsou přesně to, co potřebujete. Jejich jedinečnost spočívá v kombinaci kvalitních materiálů s promyšleným designem a krásnými potisky. Představovali jsme si je tak, aby vyhovovaly různým vkusům a potřebám, a pravidelně aktualizujeme naši kolekci krátkých legín.

Jak se liší krátké legíny? Jaké módní kombinace s nimi můžete vytvořit?

Nejste si jisti, které si vybrat? Pomůžeme vám popisem jednotlivých kolekcí krátkých legín. Budete ohromeni jejich jedinečností a praktičností.

Klasické bermudy: zvolte si pohodlí!

Bermudy jsou vynikající volbou pro každodenní nošení, ideální na venkovní aktivity, jako je turistika nebo procházky po městě. Mnoho módních nadšenců je také volí v kombinaci s elegantním tílkem a sakem a hrdě v nich vykročí do kanceláře, třídy nebo na taneční parket. Dobře se kombinují s balerínami, sportovní obuví, pantoflemi, sandály na nízkém podpatku... Jsou také skvělou volbou na letní dovolenou, zejména se slunečními brýlemi a slaměným kloboukem 😊 Jejich pružnost a prodyšný materiál zajišťují pohodlí, zatímco jedinečné potisky dodávají osobitý styl. Jsme nadšeni výběrem barev a rozmanitostí potisků. A co vy?

Bermudy jsou pro sportovce i módní nadšence.

Bermuda Silhouette: zvýrazněte svou figuru!

Legíny bermuda Silhouette jsou navrženy tak, aby zvýraznily vaši postavu. Mají vysoký, měkký pas a zesílené švy, které vám dodají sebedůvěru při každém kroku.

Pro elegantní outfit je kombinujte s tílkem nebo AirMesh tílkem a sandály na platformě. Chcete-li dosáhnout moderního vzhledu, který obdivujete na influencerech, zkombinujte bermudy Silhouette s Move topem a sakem. Pro doplnění vzhledu přidejte šperky a malou kabelku, která může být barevně sladěná nebo v úplně jiném designu pro odvážnější vzhled. Na sport a jiné relaxační aktivity si bermudy Silhouette oblékněte s tričkem nebo topem Move a sportovní obuví.

Bermuda Move na všechny aktivity

Legíny Bermuda Move jsou ideální pro ženy, které jsou stále aktivní. Můžete je nosit na úklid domácnosti, fitness, pilates, jógu, běh, turistiku, procházky s dítětem, zahradničení... Elastický materiál se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a jemně ho vytvaruje. Budete se cítit pohodlně, ať už děláte cokoli. Vysoký pas dodává další pohodlí. Díky postranním kapsám budete vždy připraveni! 😊 Můžete si do nich uložit mobilní telefon (protože na procházce vám vždycky někdo volá) nebo bankovní kartu a drobné na zmrzlinu.

Samozřejmě je zkombinujte s Move topem, tílkem nebo tričkem. Obuv zvolte podle aktivity. Je důležité, abyste se při svých aktivitách cítili skvěle a nic vám nepřekáželo. Pokud je ráno nebo večer chladno, oblékněte si mikinu se zipem nebo s kapucí.Vždy můžete vypadat wow, i když vysáváte obývací pokoj, hrajete s dítětem frisbee nebo se válíte na gauči a sledujete film.

Shorts : kratší verze do horkých dnů

Šortky jsou ideální do horkých letních dnů, kdy se chcete zbavit všech vrstev navíc a potřebujete něco lehkého a vzdušného. Zamilujete si jejich kratší délku a výjimečnou pružnost, díky níž si můžete užívat čas na zahradě, při kempování, zahradničení, procházkách po pláži, hraní s kostkami s vaším dítětem, vaření... i ve dnech, kdy teploty prudce stoupají.

Pro pohodový letní vzhled na pláži zkombinujte šortky s Move crop topem nebo tričkem, možná i s jednodílnými plavkami nebo vrchním dílem plavek. PUjistěte se, že zůstanete v pohodě. A nezapomeňte na ochranu před sluncem – sluneční brýle a kšiltovka. Obuv vybírejte podle svých preferencí a potřeb. Tady je tip: espadrilky jsou v módě už několik let.

LELOSI šortky jsou jako stvořené do letních dnů, protože jsou vyrobeny z materiálu, který zachovává přirozenou prodyšnost pokožky a odvádí vlhkost. Vyberte si své oblíbené z naší bohaté kolekce krátkých legín.

Přejeme vám krásné léto!

Připravila: Nikolina Koljanin