Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Plavky pro každý typ postavy

Abyste mohli v létě co nejlépe zazářit, přinášíme vám několik módních tipů, jak zvýraznit to, co chcete na svém těle zdůraznit nebo naopak skrýt.

ŠIROKÁ RAMENA

Abyste zmírnily vzhled širokých ramen, vyberte si plavky s výstřihem do půli těla. Tento styl zmírní vzhled širokých ramen. Pro vyvážení postavy a mírné rozšíření boků zvolte spodní díl se širokým páskem.

Jednodílné plavky Elegant Magma

KRÁTKÉ TORZO

Prodlužte svou postavu jednodílnými plavkami se svislými vzory na bocích. Letos jsou trendy pruhy, květinové a barevné vzory, které opticky prodlouží váš trup a dodají vám elegantní vzhled.

Jednodílné plavky Elegant Jamaica

MALÉ PRSÍ

Podprsenka s push-up efektem je jasnou volbou, ale můžete si také zvětšit poprsí pomocí sytých barev a vzorů. Topy s volánky a nařasením dělají zázraky. Spodní díly nechte jednoduché s minimem vzorů, abyste vyvážily vzhled.

Bandeau horní díl plavek Jamaica

ŠIROKÉ BOKY (TVAR HRUŠKY)

Klíčem k dokonalým plavkám je vyvážení horního a dolního dílu. Vyhněte se velkým spodním dílům nebo kalhotkám, které zvýrazňují boky. Vyberte si spodní díl s tenkými zavazovacími šňůrkami, abyste příliš nezvýraznily boky. Jako horní díl zvolte výraznou podprsenku, třeba i s řasením, abyste upozornily na svůj dekolt.

Side-tie spodní díl plavek Magma

VELKÉ PRSÍ

PSprávná opora je zásadní. Volte dobře vyztužené košíčky bez horního zdobení. Lepší oporu poskytují také silnější ramínka.

Balconette horní díl plavek Magma

SKRYJTE BŘÍŠKO

Pro zakrytí nebo vytvarování bříška si vyberte jednodílné plavky s tvarovacím efektem z kompaktního materiálu nebo dvoudílné plavky s vysokým pasem. Plavky s nabíranou nebo řasenou látkou v oblasti bříška ho také pomáhají mírně zakrýt.

Jednodílné plavky Elegant Barbados

Připravila: Tjaša Kokalj Jerala