Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Splývavé oblečení LELOSI: letní lehkost na každém kroku

Léto je obdobím, kdy si naše oblečení žádá lehkost, pohodlí a nádech stylového projevu. S rostoucími teplotami je důležité vybírat oblečení, které umožní vaší pokožce dýchat a zároveň zachová elegantní a trendy vzhled. V LELOSI jsme vytvořili dokonalé kousky, které vás v létě chytnou za srdce. Objevte naši kolekci širokých letních kalhot a síťovinové sukně Reina - ideální volbu pro sebevědomé ženy, jako jste vy!

Vykročte do léta se splývavými kalhotami LELOSI

Naše letní kalhoty LELOSI jsou navrženy pro ty, které milují neomezený pohyb, aniž by obětovaly styl. Tyto kalhoty jsou dokonalým společníkem na každém kroku léta. Široký střih s rozparky poskytuje pocit volnosti a elegantní siluetu, zatímco lehký a odolný materiál nabízí výjimečné pohodlí. S těmito kalhotami zvládnete bez obav cokoli - ať už jde o rande u večeře, pochůzky po městě, nebo třeba cestu do práce.

Proč jsou letní kalhoty LELOSI nezbytnou součástí vašeho šatníku?

 

Široké kalhoty s rozparkem
Tyto kalhoty splývají při každém kroku a dodávají jim nádech rafinované elegance a uvolněnosti.
Lehký a odolný materiál
Vyrobené z látky, která vás udrží v chladu i v tom nejteplejším počasí.
Trendy design
Vybírejte ze stylů s elegantním zavazováním v pase nebo ze stylů s vestavěnými šortkami zespodu, takže se nikdy nebudete bát, že toho ukážete příliš mnoho.
Jedinečné vzory
Vytvořili jsme je tak, abyste vždy vypadaly fantasticky. Vyberete si jednobarevnou, nebo vzorovanou variantu? Volba je jen na vás! Kombinujte je při různých příležitostech.

Připravili jsme pro vás dva odlišné styly, kterými se můžete inspirovat.

Description of Image 1

Stylingový nápad: městská elegance

Na uvolněnou procházku městem nebo na rande s přáteli u kávy zkombinujte letní kalhoty s lehkou bílou halenkou nebo tílkem. Přidejte páskové sandály nebo pantofle spolu s velkou slaměnou taškou a váš vzhled je kompletní. A šperky? Náhrdelník a náušnice s letním motivem dodají šperku extra jiskru. Tento outfit je ideální na pohodové odpoledne ve městě, kdy se chcete cítit jako módní diva a zároveň zůstat v super pohodlí.

Description of Image 2

Nápad na styling: léto v kanceláři

Tyto kalhoty se sice skvěle hodí na neformální chvíle, ale snadno se s nimi dostanete i do pracovního prostředí. Zkombinujte je s klasickým topem a elegantním sakem. Přidejte balerínky nebo lodičky na nízkém podpatku, třeba v barvě kalhot, a větší kabelku, do které si můžete vzít vše potřebné pro úspěšný den. Díky tomuto vzhledu budete v kanceláři vyzařovat profesionalitu a zároveň zůstanete v pohodě a pohodlí, bez omezení formálního oblečení.

Síťovinová sukně Reina: lehká a svůdná

Sukně Reina je dokonalým kouskem na dny, kdy se chcete obléknout trochu hravěji. Síťovaný materiál je ideální do horkých letních dnů, umožňuje proudění vzduchu a pocit lehkosti při pohybu. Sukně je vpředu kratší a vzadu delší, což vašemu vzhledu dodá dynamiku a eleganci. Je to kousek, který okamžitě oživí váš letní šatník a bude vás doprovázet při každém dobrodružství.

Proč je síťovinová sukně Reina nezbytným kouskem letošního léta?

 

Síťovaný materiál
Tkanina je neuvěřitelně lehká a prodyšná, ideální do letních dnů, kdy potřebujete trochu svěžesti navíc.
Asymetrická délka
Kratší přední a delší zadní díl sukně dodává sukni nádech extravagance a pohybu.
Všestranné využití
Můžete ji nosit přes plavky, šortky, legíny nebo džíny, což umožňuje nekonečné množství kombinací.
Jedinečný design
Když si obléknete síťovinovou sukni Reina, budete se cítit skutečně originálně. Jsme si jisti, že se sebou budete spokojená a sklidíte i spoustu komplimentů.

Vytvořili jsme pro vás dva zcela odlišné nápady na styling.

Description of Image 1

Nápad na styling: den na pláži

Síťovinová sukně Reina je ideální na den strávený na pláži. Oblékněte si ji přes své oblíbené jednodílné plavky nebo bikiny. Zvolte žabky nebo pantofle. Nezbytnými letními doplňky jsou velká plátěná taška a sluneční brýle. Tento outfit bude úžasný ve chvílích, kdy si chcete užít bezstarostnou zábavu a zároveň vypadat jako modelka přímo z obálky časopisu.

Description of Image 2

Nápad na styling: večerní glamour

Když se v létě setmí, oblečte si síťovanou sukni Reina přes černé šortky nebo džínové kraťasy. V kombinaci s elegantním černým tílkem a sandály na vysokém podpatku budete vypadat jako filmová hvězda. Mini kabelka v zářivé barvě celý outfit ozvláštní, zatímco minimalistické stříbrné šperky odhalí vaši něžnější stránku. Tento outfit bude ideální na první, druhé, třetí... rande nebo na večeři s přáteli.

Módní tip

Splývavé kousky, jako jsou letní kalhoty a síťovinová sukně Reina, jsou perfektním výchozím bodem pro vytváření různých looků. Nezapomeňte experimentovat s doplňky! Kabelky s přírodními prvky, jako jsou dřevěná ucha nebo slaměné textury, se skvěle hodí k lehkým látkám. Pokud jde o obuv, zvolte sandály, espadrilky, pantofle, žabky nebo baleríny - cokoli, co máte nejraději a co dodá vašemu kroku pružnost. Ať už si vyberete cokoli, nezapomeňte to nosit s jistotou - to je ten nejlepší módní doplněk, který můžete mít! Nečekejte - navštivte náš internetový obchod a dopřejte si toto léto stylové hýčkání. A nezapomeňte se o své nápady na oblečení podělit s našimi sledujícími na Facebooku a Instagramu.

Připravila: Nikolina Koljanin