Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Charitativní iniciativa LELOSI

V České republice jsme darovali plavky dětem z dětských domovů a znevýhodněného prostředí

LELOSI je značka, která nabízí módní a neuvěřitelně pohodlné oblečení pro celou rodinu. Zároveň věříme, že štěstí spočívá v maličkostech a hřejivých úsměvech, které přinášejí radost. Letos v létě jsme se zaměřili na podporu dětí z dětských domovů a znevýhodněného prostředí. Spolupracovali jsme s příslušnými neziskovými organizacemi.

Chtěli jsme, aby si užily letní dobrodružství

Náš cíl byl jednoduchý - darovat dětem něco, díky čemu se budou cítit příjemně a sebevědomě a zároveň si budou užívat bezstarostné chvíle u vody. Chtěli jsme, aby si užily radost z letních dobrodružství. Chápeme, jak důležité je, aby se každý cítil dobře ve své kůži.

Plavky jsme darovali organizacím podporujícím děti a dětským domovům

Dar jsme poskytli ve spolupráci s několika organizacemi, které pracují s dětmi a mládeží v rámci různých aktivit. Jejich práce je neocenitelná, protože poskytují mladým lidem psychologickou a sociální podporu a vytvářejí bezpečné prostředí, kde se děti mohou rozvíjet.

Mezi příjemci byly organizace, které podporují děti ze znevýhodněných a zranitelných skupin, a také dětské domovy. Naším jménem rozdělili plavky dětem, které je nejvíce potřebovaly.

Počet organizací a dětí, které obdržely plavky

Plavky jsme darovali pěti organizacím z různých regionů České republiky (Nadační fond Radost dětem, Fond ohrožených dětí, Šatník - nadační fond, Oděvní banka, Spolu dětem, o. p.), které je následně rozdaly více než 500 dětem ve věku 11 až 14 let.

Děti byly z plavek nadšené

Ohlasy organizací i dětí byly dojemné a plné vděčnosti. Děti přijaly plavky s nadšením a mnohé se nemohly dočkat, až si je vyzkouší. Naďa Dittmannová, ředitelka organizace Spolu dětem, řekla: „Děti měly z nových plavek velkou radost. Jejich úsměvy jsou k nezaplacení a hodně pro ně znamená, že si mohou užívat bezstarostné léto.“

Podobné pocity sdílely i další organizace, které zdůraznily, že takové dary poskytují nejen materiální pomoc, ale také emocionální podporu a ukazují dětem, že nejsou samy a že existují lidé, kteří jim chtějí pomoci.

Pro LELOSI byl tento dar více než jen aktem laskavosti - byla to příležitost ukázat dětem, že věříme v ně a v jejich budoucnost. Chápeme, že děti jsou naše budoucnost, a budeme se i nadále snažit přispívat k jejich štěstí a sebevědomí. Rádi budeme sledovat jejich příběhy a usilovat o podobné projekty i v budoucnu. Děkujeme všem, kteří se s námi podílejí na této úžasné cestě!

Připravila: Gabriela Vaďurová