Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Legíny na každou příležitost

Od roku 2020 se tepláky a legíny staly téměř nepostradatelnými kousky šatníku na nejrůznější příležitosti, včetně formálnějších a pracovních událostí. Osobně je raději nosím pro jejich původní účel - sport a volný čas -, protože poskytují výjimečné pohodlí a volnost pohybu. S novými materiály a střihy však ráda experimentuji a začleňuji je do módních outfitů, přičemž vždy dbám na pravidla oblékání, jako je například pracovní oděv.

Pro módní kombinace mám ráda zejména kalhoty se širokými nohavicemi, jako jsou legíny Relaxed Alma. Ty lze bez námahy stylizovat do elegantního vzhledu se sakem pro elegantnější příležitosti.

Totéž platí pro bermudy Pearl které nosím jak ve sportovních, tak i stylovějších kombinacích, protože jsou neuvěřitelně univerzální. Ráda je kombinuji s teniskami pro uvolněný, ale módní vzhled.

Dalším kouskem, který ráda zařazuji do svého stylu, jsou bermudy Osprey. Jsou ideální na sportovní aktivity, ale snadno je proměníte v sofistikovanější outfit, když je zkombinujete s elegantní halenkou nebo sakem.

Na výrobcích LELOSI si opravdu cením jejich neuvěřitelné měkkosti a pohodlí. Poskytují správnou oporu tam, kde ji potřebuji, a zároveň nabízejí stylové střihy, které mi umožňují nosit je nejen na sport a volný čas, ale i na jiné příležitosti. LELOSI jedinečným způsobem kombinuje pohodlí a styl.

Připravila: Tjaša Kokalj Jerala