Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

LELOSI získala zvláštní uznání OZS za komplexní veletržní prezentaci na 56. ročníku MOS.

Na 56. ročníku veletrhu Mednarodni obrtni sejem (MOS), který se konal ve dnech 18. až 22. září 2024 na veletrhu v Celje, získala společnost LELOSI zvláštní ocenění Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) za mimořádně komplexní veletržní prezentaci svých výrobků a služeb.

Letos se na MOS představilo 650 vystavovatelů s více než 1 100 značkami. Vystavovatelé přijeli z devíti různých zemí a zastupovali značky z celých 26 zemí, čímž se MOS opět zařadil mezi nejvýznamnější veletrhy v regionu. Veletrh poskytl návštěvníkům přímou zkušenost s širokou nabídkou výrobků a služeb, což je jeden z hlavních důvodů, proč přitahuje návštěvníky. Důležitým aspektem veletrhu je také navázání kontaktu mezi vystavovateli, potenciálními obchodními partnery a kupujícími, neboť skutečný osobní kontakt zůstává klíčovým faktorem pro uzavírání obchodů.

Mezi mnoha vystavovateli vzbudila zvláštní pozornost značka LELOSI, která získala ocenění za nejlepší prezentaci výrobků a služeb na veletrhu. Náš tým úspěšně prezentoval produkty LELOSI s laskavostí a vřelostí, za což můžeme poděkovat výjimečným kolegům z oboru, kteří byli skutečnou tváří naší společnosti. Ocenění je také uznáním marketingového týmu, který se postaral o mimořádně atraktivní a esteticky upravený veletržní prostor, který přilákal jak odbornou komisi, tak mnoho návštěvníků.

Veletržní akce doplnil bohatý doprovodný program, který LELOSI obohatila o každodenní módní přehlídky, kde jsme představili podzimní novinky pro dámy.

Připravila: Mateja Živoder