Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Představení oficiální maratonské kolekce LELOSI

V idylickém prostředí slovinského ekoresortu se v sobotu 21. září konala inspirativní akce, která byla prodchnuta jedinečnou ženskou energií. Společnost LELOSI ve spolupráci s NLB Ljubljana Marathon uspořádala exkluzivní skupinový běh žen, který sloužil jako příprava na největší běžeckou událost ve Slovinsku, která ovládne ulice Lublaně 20. října. Akce byla určena pro 150 běžkyň, které jako první obdržely maratonskou kolekci LELOSI a strávily dopoledne plné pohybu a vzájemného propojení.

Den začal dynamickou rozcvičkou se zumbou v energických rytmech, která běžce připravila na 7,5kilometrovou trasu podél Kamnišské Bistrice. Na cestě do Mali grad v Kamniku a zpět do EcoResortu je doprovázeli trenéři NLB Ljubljana Marathon Demo Teamu a slovinský triatlonový průkopník Miro Kregar, kteří se starali o jejich bezpečnost a usměvavé tváře. Den navíc zpestřily Vesna a Kaja, moderátorky populárního podcastu Tisti dnevi v mesecu, které účastníky ohromily svou pozitivní energií.

Účastnice ženského běhu LELOSI jako první obdržely oficiální tričko NLB Ljubljana Marathon a legíny z exkluzivní maratonské kolekce LELOSI. Tričko ve svěží mátové barvě symbolizuje lehkost a vitalitu a pyšní se logem Ljubljana Marathon, které ztělesňuje dlouholetou tradici a energii běžecké komunity. Na zadní straně trička je vyobrazen symbol dvou běžců, který vyjadřuje kolektivního ducha maratonu.

Tričko je vyrobeno z lehkého a rychleschnoucího materiálu, který účinně odvádí vlhkost a poskytuje běžcům nepřetržitý komfort při pohybu. Kromě trička obsahuje kolekce také nebesky měkké běžecké legíny, mikinu s kapucí a rukavice, které jsou ideální do přechodných dnů. Oblečení LELOSI je proslulé výjimečnou měkkostí materiálu, který je navržen jako druhá kůže, a zároveň zajišťuje dlouhodobou odolnost.

Po skončení běhu pokračovala akce příjemným posezením u chutného pohoštění, kde se běžci družili a sdělovali si své zážitky z přípravy na maraton. V krásném prostředí slovinského EcoResortu se po skončení ženského běhu ukázalo jedno: NLB Ljubljana Marathon s podporou LELOSI je nejen největší běžeckou akcí ve Slovinsku, ale také nejpohodlnějším a nejpřívětivějším běžeckým zážitkem pro ženy na světě.

Podívejte se na fotky z akce:


Připravila: Mateja Živoder