Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Lorella Flego: Oblíbené legíny na léto 2024

Léto je tady a teplé období si vždy žádá hodně pohodlí. Lehké materiály, jednoduché střihy, barvy... U LELOSI jsem našla několik přesně takových modelů kalhot a legín pro volný čas. Některé jsem dokonce spojila s elegantnějšími svršky, jako je sako nebo halenka s krátkým rukávem. Vzhledem k tomu, že svět stále upřednostňuje v módě pohodlí a funkčnost, stává se oblečení pro volný čas dominantním trendem. Proto bych v červenci volila tyto kousky a oddávala se kouzlu léta, které neodbytně klepe na dveře.

Speciální modrá

Jedna z mých nejoblíbenějších barev, zejména v tomto provedení, protože mi připomíná bezchybnou letní oblohu a je dokonalou alternativou k černé. Měkké capri legíny Tiffany capri legíny Tiffany jsem zkombinovala s halenkou s nadýchanými rukávy a espadrilkami.

Žádné obavy z bílé

Vím, že bílá může být velmi náročná, zejména v spodní části těla, ale legíny Pearl white jsou v létě velmi vítané. Klíčem je, obléknout si přes ně něco delšího, například tuniku, která zakryje zadní část a má širší střih.

S KRYSTALKY

Velmi roztomilá verze legín LELOSI! Krystalky jsou dnes všude a je jasné, že je nosíme i přes den; pokud jsou na legínách, tak ještě lépe. Na legínách Ilmenite se mi líbí potisk růží a kombinace černé a tmavě zelené. Top zůstává ve stejných barvách, i když tyto legíny vidím i s černou boho halenkou se širokými rukávy.

S krajkou

Tato boční krajka na modelu Adelina splňuje vše. Tento model je neuvěřitelně měkký a příjemný na kůži, také velmi pružný, aby umožňoval báječný pohyb a pohodlí. Fascinuje mě, jak dobře se hodí k blejzru. Opravdu úžasné a důkaz, že z legín můžeme udělat něco víc. Vždy.

Kalhoty v barvě slonoviny

Přiznám se, že kalhoty Farrah 24/7 mě hodně překvapily. Jsou měkké jako druhá kůže, velmi přizpůsobivé a tuto barvu mám ráda, protože vždy působí elegantně. Proto jsem k nim zvolila pletený top a kardigan. Myslím, že v módě je vždy dobré najít kontrasty.

Šortky

Letní sezóna si žádá i barvy; je skvělé, když si s nimi můžeme pohrát. Šortky Jamaica Šortky Jamaica jsou ideální na volný čas, na kolo, na procházky, a dokonce i na pláž. U LELOSI najdete ladící plavky , takže si můžete vytvořit dokonalý vzhled přímo u moře.

Připravila: Lorella Flego