Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Tipy pro dobrý spánek během letních nocí

Když teploty stoupají, může být kvalitní spánek skutečnou výzvou. Abychom vám pomohli přečkat horké noci, připravili jsme pro vás několik tipů na klidný spánek. Chceme také, abyste se cítili pohodlně, a proto představujeme naši kolekci Special Edition, která zahrnuje pohodlné a elegantní košile na spaní s krátkým rukávem, košile na spaní s ¾ rukávem a hotty pyžama.

Vytvořte si příjemné prostředí pro spánek

Chcete-li se dobře vyspat, vytvořte si pohodlné a relaxační prostředí. Zajistěte, aby byla vaše ložnice tmavá, tichá a chladná. Tmavé závěsy mohou blokovat světlo, zatímco klimatizace pomůže udržet příjemnou teplotu. Důležité je také odstranit z místnosti všechna rušivá zařízení, jako jsou televize nebo počítače.

Vyberte si lehké lůžkoviny

Při výběru lůžkovin na letní noci volte lehké a prodyšné materiály, které zajistí lepší ventilaci a pomohou regulovat tělesnou teplotu. Tyto látky také absorbují vlhkost a nabídnou vám pohodlnější spánek. Vyhněte se těžkým přikrývkám a raději zvolte tenký přehoz nebo prostěradlo.

Udržujte stálý spánkový režim

Jedním z nejdůležitějších faktorů pro dobrý spánek je důslednost. Snažte se chodit spát a vstávat každý den ve stejnou dobu, včetně víkendů. Tato rutina pomůže regulovat vaše vnitřní biologické hodiny, což povede ke kvalitnějšímu spánku. Pokud máte problémy se spánkem, zvažte vytvoření relaxační rutiny před spaním, například čtení knihy nebo poslech uklidňující hudby.

Vyhněte se těžkým jídlům a nápojům před spaním

Těžká jídla a alkoholické nápoje před spaním mohou narušit spánek. Vyhněte se velkým jídlům a silným nápojům alespoň dvě hodiny před spaním. Místo toho si raději dejte lehkou svačinu. Omezte také příjem kofeinu v odpoledních a večerních hodinách.

Zůstaňte aktivní

Pravidelná fyzická aktivita vám může pomoci zlepšit spánek, ale vyhněte se intenzivnímu cvičení těsně před spaním. Cvičte i během dne, abyste se zbavili napětí a zlepšili svou pohodu. Fyzická aktivita vám dodá energii po celý den a pomůže vám v noci lépe spát.

Zůstaňte hydratovaní

Pro celkové zdraví a pohodu je důležité zůstat hydratovaný. Dbejte na to, abyste každý den pili dostatek vody, a to i přes svůj nabitý program. Vyhněte se však konzumaci většího množství těsně před spaním, abyste se v noci neprobudili.

Užívejte si relaxační večerní aktivity

Věnovat se večer relaxačním činnostem může pomoci připravit vaše tělo a mysl na spánek. Vyzkoušejte meditaci, hluboké dýchání nebo jógu, které snižují stres a úzkost. Relaxační koupel s esenciálními oleji, například levandulí, vám také pomůže se před spaním uvolnit.

Omezte používání elektronických zařízení

Modré světlo vyzařované mobilními telefony, tablety a počítači může narušovat přirozený spánek. Snažte se používání těchto zařízení před spaním omezit. Místo toho se zaměřte na relaxační činnosti, jako je čtení knihy nebo poslech hudby.

Zlepšení kvality spánku

Esenciální oleje, například levandule, mohou pomoci zlepšit kvalitu spánku. Zkuste si aplikovat několik kapek na polštář nebo používat difuzér v ložnici. Levandule má uklidňující účinky, které mohou snížit stres a úzkost a pomoci vám rychleji usnout. Příznivě může působit také heřmánkový čaj.

Spěte v nočním prádle LELOSI z kolekce Special Edition

Výběr nočního prádla může výrazně ovlivnit váš spánek. LELOSI nabízí kolekci Special Edition, která zahrnuje dlouhé pyžamo, krátkou košili na spaní a hotty pyžamo. Tyto kousky jsou vyrobeny z materiálů, které regulují teplotu a poskytují nebeské pohodlí, a jsou vybaveny elegantními krajkovými detaily, které jim dodávají nádech sofistikovanosti a zajišťují, že budete vypadat okouzlující i v posteli. Vybírejte z košil na spaní s krátkým rukávem nebo s rukávy o délce ¾, stejně jako z pyžam s rukávy o délce ¾. To vám zajistí pohodlí během horkých nocí a probuzení s pocitem svěžesti.

Dodržováním těchto tipů pro dobrý spánek můžete překonat horko a zajistit si kvalitní odpočinek. S kolekcí košil a pyžam na spaní Special Edition si užijete nebeské pohodlí i eleganci.

Přejeme vám sladké sny a dobrou noc!

Připravila: Nikolina Koljanin