Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Co je to skort? Objevte nejmódnější oblečení letošního léta!

Jste fanoušky sukní, ale často se vám stává, že volíte legíny kvůli jejich bezkonkurenčnímu pohodlí? Máte pocit, že musíte vždy volit mezi praktičností a nenucenou elegancí? V LELOSI máme pro vás dokonalé řešení vašeho dilema! Představujeme vám skort - módní trend, který harmonicky spojuje pohodlí a styl. Skort skutečně nabízí to nejlepší z obou světů: elegantní sukni se zabudovanými šortkami, která vám umožní vypadat báječně a zároveň si užívat maximálního pohodlí, ať už jdete kamkoli nebo děláte cokoli.

Skort je nádherně navržená sukně s všitými legínami, která vám nabízí nepřekonatelné pohodlí a svěží, moderní vzhled. Díky svému jedinečnému designu je dokonalou volbou pro každodenní dobrodružství, sportovní aktivity nebo i speciální příležitosti. Vysoký, pružný pas se dokonale přizpůsobí vašemu tělu, zatímco nebesky měkká vlákna zajistí maximální lehkost.

Výhody skortů: Proč jej potřebujete?

 

Sukně s vestavěnými šortkami pro maximální pohodlí a jistotu
Skorty kombinují pohodlí legín s půvabem sukně v jednom kuse. To znamená, že si můžete bez obav užívat den, aniž byste se museli obávat, že je sukně příliš krátká nebo nepohodlná. Integrované šortky poskytují úplné zakrytí a volnost pohybu, takže se můžete soustředit na své aktivity a užívat si každý okamžik.

 

Vysoký pas pro pohodlné nošení
Vysoký, pružný pas skortů je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil vašemu tělu. Zajišťuje, že sukně zůstane na svém místě a nesjíždí nahoru ani dolů, což vám poskytne bezpečný a pohodlný pocit po celý den.

 

Nebesky měkká vlákna
Vlákna použitá na skort jsou neuvěřitelně měkká na dotek a poskytují výjimečné pohodlí. Tato vlákna jsou stejná jako u našich nejoblíbenějších legín, což zaručuje, že zažijete stejně příjemný pocit.

 

Pružný materiál pro přirozenou prodyšnost a odvod vlhkosti
SSkort je vyroben z pružného materiálu, který umožňuje pokožce přirozeně dýchat a odvádí vlhkost. To vám zajistí pohodlí i v těch nejteplejších letních dnech. Skorty se pohybují spolu s vaším tělem, což zaručuje, že se nikdy nebudete cítit omezováni, takže jsou ideální na cestování, hraní s dětmi, procházky po pláži, práci u stolu, tenis, turistické výlety a další.

 

Ověřená kvalita LELOSI
Skorty LELOSI jsou prvotřídní kvality, která je charakteristickým znakem značky LELOSI. Každý kus je pečlivě navržen a vyroben tak, aby byla zajištěna odolnost a bezkonkurenční pohodlí.

 

Rozmanitost
Nabízíme dlouhé nebo capri legíny se sukní, skorty AirMesh a sukně se zabudovanými šortkami - skort. Tyto varianty vám umožňují vybrat si podle délky a konkrétních potřeb. Navíc jsme si je představili v krásných barvách! Nezapomeňte nás označit na Instagramu nebo Facebooku, pokud si pořídíte selfie.

Módní tipy na léto: Jak nosit Skort

Abychom vám pomohli využít skort co nejlépe, připravili jsme pro vás pět šik outfitů pro různé příležitosti. Zde je několik nápadů, jak se skortem vytvořit úžasné letní kombinace.

Description of Image 1

Objevování města:
Neformálně elegantní

Pro uvolněný, ale stylový vzhled kombinujte skorty s tričkem LELOSI a džínovou bundou. Přidejte pohodlné bílé tenisky a minimalistické stříbrné nebo zlaté šperky. Tento vzhled je ideální pro prozkoumávání městských ulic a užívání si horkých letních dnů. Nezapomeňte si domluvit schůzku s kamarádkou!

Description of Image 2

Kancelář:
Profesionální a stylová

Chcete-li vypadat adekvátně do práce, zkombinujte skort s elegantnějším topem nebo halenkou. Pokud vás obtěžuje klimatizace, přehoďte přes ni sako nebo lehkou bundu. Obujte si klasické baleríny a zvolte decentní šperky. V tomto oblečení se budete cítit sebejistě a pohodlně, což vám zajistí úspěšné splnění všech úkolů!

Description of Image 3

Letní piknik:
Pohodlné a romantické

Na letní piknik zvolte skort v zářivých barvách a s výraznými vzory, které zkombinujte se svým oblíbeným topem. Barva je zcela na vás! Skvělý styl vytvoří třeba top MOVE nebo tílko. A co obuv?! Sandály nebo žabky a zapomeňte na podpatky. Slaměný klobouk se širokou krempou nebo kšiltovka z vás udělají hvězdu pikniku. Tento styling je ideální pro uvolněné chvíle s rodinou a přáteli v přírodě.

Description of Image 4

Sportovní výlet:
Praktické a trendy

Na sportovní výlet zvolte skort a k němu tričko s krátkým rukávem, dodejte mikinu nebo svetr s kapucí.. Pohodlná sportovní obuv je nutností! Pokud se chystáte na pěší túru, vezměte si samozřejmě turistické boty. Představte si, sportovní taška podle vašich představ, a podložka na cvičení se vždycky hodí, že? Nepřehánějte to se šperky; třeba jen chytrý náramek na sledování vašich aktivit. A vzhledem k horkým dnům na obzoru je sada ručníků více než vítaná.

Description of Image 5

Večer venku:
Okouzlující a odvážná

Na večerní procházku městem zvolte sukni s třpytivým nebo krajkovým topem a vysokými podpatky. Najděte ve své sbírce šperků výrazné náušnice a pořiďte si mini kabelku, abyste dosáhly dokonalého večerního looku. Užijte si večírek až do ranních hodin! Tancujte, tancujte...

Description of Image 6

Objevte svou oblíbenou verzi
Skortů!

Skort je dokonalý kousek oblečení pro ženy, které chtějí spojit moderní vzhled se špičkovým pohodlím. Ať už hledáte něco pro každodenní aktivity, zvláštní příležitosti nebo sport, skort vám umožní volný pohyb na každém kroku. Vyberte si skort ještě dnes a zjistěte, proč je nejžhavějším módním trendem letošního léta.

Připravila: Nikolina Koljanin