Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Nová kolekce legín SambaLe zdůrazňuje přirozenou krásu těla

S potěšením představujeme nejnovější kolekci legín SambaLe, která nabízí moderní řešení pro ženy všech typů postavy při zachování jejich pověstného pohodlí. Náš design zaručuje, že každá žena může zvýraznit přirozenou krásu svého těla a podtrhnout své křivky.

Tým návrhářů společnosti LELOSI vysvětluje: „SambaLe je nová řada legín, která se zrodila v pulzujícím rytmu živých ulic Ria a ztělesňuje ducha neodolatelné energie a rafinovaných křivek brazilské samby. Každý šev, každý střih legín SambaLe je pečlivě navržen tak, aby zdůraznil přirozenou krásu a siluetu těla, stejně jako samba zdůrazňuje každý pohyb tanečnice.“ Legíny SambaLe nejsou jen oděvem, jsou prohlášením: s nimi se stanete odvážnější, vaše postava se projeví v celé své kráse a váš duch se osvobodí. Stejně jako samba, i legíny SambaLe oslavují rozmanitost a sebevědomí. Pocítíte pocit svobody a bujaré radosti. Legíny SambaLe se stanou vaším tanečním partnerem, který vás bude doprovázet v jakémkoli rytmu, a pokaždé, když si je obléknete, začnete psát nový krásný příběh oslavující život.

Proč si legíny SambaLe zamilují ženy všech věkových kategorií?

  • Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a poskytují jedinečnou měkkost a pohodlí, na které se můžete spolehnout, ať už při ranní józe, nebo na tanečním parketu v pozdních večerních hodinách.
  • Strečový materiál navíc zachová přirozené dýchání pokožky a odvod vlhkosti, čímž zajistí vaše pohodlí za všech okolností.
  • Speciální šev na zádech zvýrazní ženskou postavu a podtrhne křivky, čímž ještě více podpoří sebevědomí.
  • Vysoký a měkký pas poskytne dokonalou oporu při všech volnočasových i pracovních aktivitách.
  • Praktická kapsa na zadní straně je ideální k uložení nezbytností, jako jsou karty, mince nebo kapesníčky, takže budete připravena na všechno.
  • "Barvy jsou zářivé a vzory odrážejí exotickou krásu brazilské flóry a fauny, od šepotu Amazonie až po divoký karnevalový křik," vysvětlují návrháři LELOSI.

Zdůrazňují, že legíny SambaLe se stanou módní senzací během teplejších dnů na kluzištích, promenádách, festivalech, ve sportovních halách, na kopcích... v podstatě všude tam, kde byste chtěli, aby vás jemně objaly a zdůraznily vaše křivky, aniž by vás omezovaly - stanou se vaší druhou kůží. Navíc si můžete vybrat mezi dlouhými a capri legínami, které si zamilujete.


Připravila: Nikolina Koljanin