Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Hit jara: kolekce AirMesh

Jste příznivci pohodlné a stylově dokončené módy? Vidíme, že přikyvujete? Pak jste na správném místě. Zveme vás, abyste hravě a zvědavě vstoupili do světa kolekce LELOSI, kterou jsme pojmenovali AirMesh. Představujeme vám jedinečné kousky oblečení, které s detaily spojilo přesně to, co potřebujete pro teplejší dny. Ať už hledáte oblečení na pohodové procházky městem, nebo na venkovní sportovní aktivity, kolekce AirMesh vás svou vzdušnou síťovinou zcela uchvátí. Chcete se dozvědět více o této nádherné kolekci, která je vlastně opravdovým hitem jara? Čtěte dál...

Barbara Birsa, vedoucí vývoje ve společnosti LELOSI a kreativní mysl, která stojí za kolekcí AirMesh, se nám svěřila:„Tepláky AirMesh jsou naším prodejním hitem pro teplé dny a všechny chvíle, kdy nechcete nosit těsné oblečení. Byli to naši zákazníci, kteří si přáli vrchní část oblečení, mikiny na zip, a s touto myšlenkou jsme vyvinuli další výrobky a všechny je spojili do jedinečné kolekce AirMesh. Top se vzdušnou síťovinou na zádech je ideálním společníkem pro teplejší dny a našim klasickým legínám se sukní jsme chtěli dát nový, svěží vzhled. Čepice je skvělým doplňkem celého outfitu.

Kolekce AirMesh je ideální pro jarní a letní dny.

Pravděpodobně vás zajímá, na koho myslela, když navrhovala kolekci AirMesh, jakou ženu si představovala, že bude nosit oblečení AirMesh. Vysvětlila nám, že tato kolekce je ideální pro ty, které chtějí pohodlí a měkkost, a které se chtějí cítit fantasticky i v teplejších dnech. Oblečení je ideální volbou pro volný čas, sportovní aktivity a proč ne - i do práce.

Jak do kolekce zakomponovala koncept vzdušné síťoviny? „Vzdušná síťovina umožňuje, aby oblečení bylo prodyšnější, a proto opravdu pohodlné v teplejších dnech, a zároveň je zajímavé i po strukturální stránce. Při navrhování kolekce jsme chtěli oba koncepty spojit. Síťovinu jsme použili na těch částech oblečení, které jsou obvykle nejteplejší, a zároveň jsme mysleli na výsledný vzhled oblečení, který musel být atraktivní a módní. A obojí se nám podařilo dokonale skloubit!“

Barbara Birsa nám prozradila, čím se kolekce AirMesh liší od ostatních kolekcí a zda existují unikátní detaily, na které je obzvlášť hrdá. „Materiál AirMesh, prodyšnost a pohodlí jsou tři slova, která kolekci vystihují. Jsem velmi hrdá na to, že máme ucelenou kolekci, kde můžete výrobky vzájemně kombinovat a navíc se pěkně doplňují s ostatními výrobky v naší nabídce.“

Proč si zamilujete kolekci AirMesh?

Bezkonkurenční pohodlí

Každý kousek oblečení AirMesh vám poskytne bezkonkurenční pohodlí a volnost pohybu, po které jste toužili. Zamilujete si je na první pohled. Ano, to bude vaše láska. A rázem se vám všechny oděvy z kolekce AirMesh budou vršit na horní polici ve skříni, takže je budete mít vždy na dosah, když se bude schylovat k novému dobrodružství.

Elegantní a praktický design

Oblečení AirMesh kombinuje nadčasovou eleganci s výjimečnou praktičností, díky níž se budete cítit skvěle v každé situaci. V takovém oblečení budete při různých příležitostech vypadat báječně a budete si toho doslova vědomi. Sebevědomě se budete rozhlížet kolem sebe se vztyčenou hlavou a vítat hravost každé vteřiny, minuty, hodiny...

Barbara Birsa: „Materiál AirMesh, prodyšnost a pohodlí jsou tři slova, která popisují tuto kolekci.“

Zvýšená prodyšnost

Díky materiálu AirMesh vám nebude příliš horko ani při vyšších teplotách. Vzdušná síťovina skutečně zvyšuje prodyšnost bez ohledu na to, jak jste aktivní. Zapomeňte na nepříjemné pocení, kolekce AirMesh je skutečně vaším přítelem i na jaře a v létě.

Sladěné vzory a barvy

Sladěné vzory a barvy vám umožní chytře kombinovat jednotlivé oděvy z kolekce AirMesh , čímž získáte mnoho možností pro vytvoření jedinečného vzhledu. A máme pro vás módní tip! Pokud chcete udělat wow dojem, kdekoli se objevíte, můžete módně sladit kalhoty, legíny se sukní (skort), topy a kardigany s baseballovými čepicemi stejného vzoru. A ano, baseballovou čepici LELOSI si ráda nasadíte na hlavu, protože má nastavitelný obvod (zapomeňte na nepříjemné mačkání), je vyrobena z lehkého, měkkého a rychleschnoucího materiálu (takže ji ráda budete nosit, když bude pálit slunce a vy budete mít na paměti, že se potřebujete chránit před škodlivými slunečními paprsky, a přitom budete chtít vyzařovat, že jste na módní scéně jako doma). Ale to není všechno: pokud milujete legíny, už na vás čekají barevně sladěné se zipy a topy AirMesh a s výše zmíněnými čepicemi.

Perfektní volba na jaro a léto

Kolekce AirMesh je ideální na jaro a léto, protože nabízí lehké a prodyšné oblečení vhodné do teplejších dnů.

Materiál zachovávající přirozené dýchání pokožky

Mikiny na Zipy, topy, tepláky a skorty jsou vyrobeny z materiálu, který jemně hladí vaši pokožku a zároveň zachovává její přirozené dýchání. Oblečení se stane vaší druhou kůží a vy se budete chtít podělit o své nadšení se všemi přáteli a kolegy.

Bohatý výběr

Ano, mysleli jsme na všechno. Můžete se obléknout od hlavy až k patě a vypadat velmi módně. Vybírat můžete z mikin na zip, topů, tepláků a skortů. Díky jedinečnému detailu - vzdušné síťovině - budete na toto oblečení během jarních a letních dnů jen přísahat.

Kolekce AirMesh pro muže

Samozřejmě jsme nezapomněli ani na muže. Pro ně jsme vytvořili měkké a elastické tepláky AirMesh, které se pyšní pohodlím a praktičností. Potěší je pružný pas, nastavitelná šňůrka a boční kapsy na zip. Vzdušná síťovina je jen bonusem, díky kterému jsou tyto tepláky jejich oblíbené pro volný čas.

Tepláky AirMesh jsou měkké a elastické, vhodné pro řadu volnočasových aktivit.

Jarní módní tip

Přehrabujete se ve svém šatníku a připravujete si, co si letos na jaře obléknete? Které oblečení s vámi vstoupí do jarního módního období? Barbara Birsa zdůraznila: „Ženy by se měly oblékat tak, aby se vždy cítily dobře. Blíží se teplejší měsíce, buďte odvážné a noste barevné oblečení s různými potisky. Kombinujte je. Ukažte jaro a pozitivní energii teplých slunečních paprsků také svým oblečením.“

KJak vidíte, kolekce AirMesh přináší revoluci pohodlí a stylu, vhodnou pro každý den. Díky jedinečné vzdušné síťovině, která zajišťuje svěžest a pohodlí, elegantním vzorům a barvám budete udávat trendy. Každý bude chtít napodobit váš styl. Všichni se budou ptát, kde jste si koupili tak úchvatné oblečení, které ve vašem životě vyzývá k živosti.

Připravila: Nikolina Koljanin