Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Řešení pro maximální pohodlí: kalhoty 24/7 a legíny Relaxed

Kalhoty 24/7 a legíny Relaxed jsou nezbytnou součástí šatníku každé ženy

V rychle se měnícím světě hledají ženy oblečení, které umožňuje neomezený pohyb v našem multitaskingovém životě, aniž by se vzdaly svého stylu a pohodlí, které je pro nás nesmírně důležité. V LELOSI jsme se rozhodli zaměřit na tuto výzvu, a proto jsme vymysleli dvě originální kolekce. Kalhoty 24/7 a legíny Relaxed jsou pro vás dokonalým řešením!

Kalhoty 24/7: pohodlné a stylové na každou příležitost

Pro ženy, které tráví den sezením v kanceláři, soudní síni, přednáškovém sále nebo u pokladny celé hodiny, musí být naše oblečení pružné a pohodlné. Už dávno jsme se vzdaly nepružných a stahujících kalhot z materiálů, které způsobují nepříjemný pocit. Kalhoty 24/7 poskytují bezmezné pohodlí, aniž by přitom byly na úkor elegantního vzhledu. Protože víme, že nejste fanoušky žehlení, ale nesnášíte pomačkané oblečení, vyrobili jsme je z materiálu nové generace, nylonu, který se nemačká a pěkně obepíná nohy. Bezkonkurenční všestrannost těchto kalhot vám navíc umožní plynule přecházet mezi různými aktivitami, ať už vedete jednání, zapisujete si poznámky, odreagováváte se na večírku po práci nebo vyrazíte do klubu v pozdních večerních hodinách.

Podívejte se na kalhoty 24/7!

Kalhoty 24/7 poskytují bezmezné pohodlí, aniž by se vzdaly elegantního vzhledu.

Legíny Relaxed: měkké, pohodlné a neomezující.

Po náročném pracovním dni si zasloužíme trochu „volna“. Vidíme jen gauč a sledování seriálů nebo čtení knihy. Možná se nám hodí delší procházka se psem... V takových chvílích je ideálním řešením neomezující oblečení - legíny Relaxed s rovnými nohavicemi. Stále budete vypadat „cool“, upraveně, ale nic vás nebude stahovat. No a o víkendu nám také poděkujete, až půjdete na trh a s kamarádkou na kávu do centra města. Budete oblečená pohodlně a přitom stylově. Ve spojení s mikinou LELOSI na zip nebo s kapucí dosáhnete ležérního vzhledu, který zapůsobí i na vaši kamarádku.

Podívejte se na legíny Relaxed

Legíny Relaxed jsou skvělým řešením, když nechcete nosit přiléhavé oblečení.

Ve světě, kde si ženy stále více cení pohodlí a stylu, se kalhoty 24/7 a legíny Relaxed staly klíčovou součástí našeho šatníku. V LELOSI chápeme potřebu oblečení, které neškrtí, netlačí a nezpůsobuje nepohodlí, a zároveň potřebu vypadat trendy kdykoli a kdekoli. Díky našim inovativním kolekcím vám nabízíme možnost cítit se pohodlně a sebevědomě v každém okamžiku dne. Být plná energie, ať už děláte cokoli. Abyste měly dobrou náladu a nebyly nespokojené s výběrem oblečení, které máte ten den na sobě. Kalhoty 24/7 a legíny Relaxed jsou odpovědí na vaše hledání pohodlného oblečení.

Připravila: Nikolina Koljanin