Osvěž svůj styl – podívej se na novinky! Sleva 30 % na vybrané růžové produkty 25% sleva na KAŽDÝ druhý levnější produkt s kódem: LELOSI25

Legíny Polarosi a Siberosi: Vaše hřejivé objetí v zimě

Zima přináší chladné dny od rána do večera, ale to neznamená, že musíte obětovat pohodlí a styl. Zimní outdoorové aktivity, jako je sáňkování, lyžování nebo procházky zasněženou krajinou, vyžadují oblečení, které vám zajistí, že se budete skvěle bavit, aniž byste se třásli zimou. V LELOSI jsme vytvořili dvě verze zimních legín - Polarosi a Siberosi, z nichž každá má své funkční vlastnosti a výhody.

Když přijde zima, snažíte se oblékat tak, abyste venku „nemrzli“. Zapomeňte na vícevrstvé oblékání, které jste znali dříve. Místo jednoho nebo dvou párů punčocháčů a vycpaných kalhot, které by vás omezovaly v pohybu a připadali byste si v nich jako Eskymáci, můžete nyní zvolit legíny Polarosi nebo Siberosi. Teplo je zaručeno! Styl je zaručen!

Legíny Polarosi jsou ideální volbou na zimu.

Polarosi

Nebesky pohodlné a všestranné

Legíny Polarosi jsou určeny pro ty, kteří chtějí zůstat v teple a pohodlí i v chladnějších dnech. Vyrobili jsme je z materiálu s termoefektem, který je prodyšný a rychleschnoucí. Jsou ideální jako teplé oblečení, které můžete nosit pod lyžařské kalhoty nebo kombinézu pro zimní sporty při aktivitách, jako je lyžování, snowboarding nebo sáňkování, protože zachovávají přirozenou prodyšnost pokožky bez nadměrného pocení. Vysoký a měkký pas zajišťuje neomezený pohyb. Můžete je kombinovat se zimní sukní a vypadat fantasticky, a přitom zůstat v teple. Vybírejte z neutrálních barev, nebo dodejte šedivé zimě živost s odvážně vzorovanými legínami Polarosi. Mnozí je také nosí s tunikou, dlouhou košilí s páskem, širokým svetrem nebo dlouhými šaty, a vypadají tak jedinečně i v kanceláři nebo na obchodní konferenci.

Legíny Siberosi budou vaším společníkem i v těch nejchladnějších dnech.

Siberosi

Hřejivé, měkké a bezkonkurenčně pohodlné

Zimní legíny Siberosi posouvají hřejivost a pohodlí o krok dál do těch nejchladnějších dnů, kdy teploty klesají pod 0 stupňů Celsia. Jejich vnitřek s plyšovou podšívkou vytváří příjemný pocit a udržuje tělesné teplo i při nejnižších teplotách. Díky dvouvrstvému materiálu pro zvýšení tepelného účinku jsou ideální na chladné zimní procházky a túry, kde vám zajistí pohodlí při zachování stylu. Legíny Siberosi mají navíc jedinečné potisky a barevné odstíny, které vyniknou bez ohledu na počasí. V kombinaci s mimořádně módní sukní, šaty nebo šortkami budete vypadat skvěle.

Jaké jsou rozdíly mezi legínami Polarosi a Siberosi?

Legíny Polarosi a Siberosi jsou špičkové výrobky LELOSI, které poskytují teplo a pohodlí v chladných dnech. Hlavní rozdíl mezi nimi je v úrovni izolace a tloušťce materiálu. Zatímco legíny Polarosi jsou silnější a univerzální, legíny Siberosi jsou ještě teplejší a vhodné do extrémně nízkých teplot. Pokud tedy hledáte legíny pro mírně chladné dny, legíny Polarosi jsou ideální volbou, zatímco legíny Siberosi jsou ideální pro ty, kteří chtějí zůstat v teple i v té nejtužší zimě.

Která volba je tedy pro vás ta pravá? Rozhodnutí závisí na vašich potřebách a životním stylu. Pokud hledáte legíny pro různé zimní aktivity, které vás udrží v teple i v zimě, jsou legíny Polarosi a Siberosi ideálním rozhodnutím.

LELOSI vám přeje mnoho zábavných zimních dobrodružství.

Připravila: Nikolina Koljanin